MR. G.J. WILTS (GEERT)

MR. G.J. WILTS (GEERT)

Advocaat

Geert Wilts werkt sinds april 2018 bij Van Oosten Schulz De Korte Advocaten. Daarvoor heeft hij gewerkt bij Eversheds Sutherland in Amsterdam. Geert heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij heeft zowel de master Nederlands Recht, specialisaties Privaat- en Bedrijfsrecht, als de master Notarieel Recht afgerond.

Geert is lid van de Vereniging Corporate Litigation.

Recente zaken

Vertegenwoordiging van:

  • een Canadese warenhuisketen in geschillen met de Nederlandse verhuurders over schendingen van het mededingingsrecht en schadevorderingen van meer dan EUR 250 miljoen
  • een aantal Gazprom groepsvennootschappen in drie kortgedingen tegen het Oekraïense staatsenergiebedrijf Naftogaz en in verband met conservatoire beslagen ter verhaal van een Zweeds SCC arbitraal vonnis met een belang van meer dan USD 2,6 miljard

Publicaties

Lidmaatschappen

Vereniging Corporate Litigation

Expertise

Geert Wilts heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Burgerlijk procesrecht
  • Arbitrage

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contactgegevens

/ 020 – 60 60 680
wilts@vosdk.nl