Corporate investigations

Wij staan ondernemingen, advocaten en notarissen bij die onderwerp zijn van een onderzoek naar fraude of corruptie door het Openbaar Ministerie of een toezichthouder (u kunt daarbij denken aan de AFM, ACM, DNB en BFT) maar ook bij interne onderzoeken binnen onderneming om een daarmee samenhangend feitencomplex in de aanloop van een mogelijk onderzoek te documenteren en of aan het licht te brengen. Juist in het voortraject van vermoedelijke complexe strafrechtelijke gedragingen is het tijdig inschakelen van ervaren adviseurs op dit gebied van groot belang en kan dit bepalend zijn voor de uiteindelijke afloop van een zaak.

Wij werken samen met een aantal gerenommeerde accountantskantoren, forensische deskundigen en compliance professionals. Ook zijn wij ervaren in het omgaan met damage control op het moment dat een zaak ongewenste publicitaire aandacht krijgt en hebben wij een uitstekende relatie met een aantal gerespecteerde media- en communicatieadviseurs.

De corporate- en sanctierecht advocaten werken samen met u en de door u gewenste andere professionele adviseurs aan een minimale disruptie van uw bedrijfsprocessen en of uw praktijk. Vertrouwelijkheid en integriteit zijn daarbij het uitgangspunt.

Corporate investigations advocaten

Jurjen de Korte

MR. J.PH. DE KORTE (JURJEN)

Civiel recht en arbitrage

Phone: 06 - 43 92 21 81

MR. G.J. WILTS (GEERT)

MR. G.J. WILTS (GEERT)

Civiel recht en arbitrage

Phone: 06 - 13 80 30 49