advocaten

Mr. G.J. van Oosten (Geertjan) Mr. H.F.K. Schulz (Harro) Mr. J.Ph. de Korte (Jurjen) Mr. S.J. Jansen (Bas) Mr. B.E.J. Torny (Dinya) Mr. drs. M.D. Rijnsburger (Mark) Mr. S.G.C. Bocxe (Sanne) Mr. L.D. Bruining (Leonore) Mr. G.J. Wilts (Geert)

Mr. T.H.L. Kneepkens (Tom)

Mr. T.H.L. Kneepkens (Tom)

Advocaat

Tom Kneepkens studeerde Nederlands Recht met als specialisatie Strafrecht en volgde daarnaast de master Forensica, Criminologie en Rechtspleging aan de Universiteit van Maastricht. Hij studeerde prijswinnend af op een onderzoek over de strafvorderlijke herzieningsregeling in Nederland en Duitsland. Verder volgde hij het specialisatietraject Militair Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Tom werkte tijdens zijn studies als griffier bij de sector strafrecht en het kabinet van de rechter-commissaris van de rechtbank Maastricht en liep diverse stages in de advocatuur.

Tom is sinds 2010 verbonden aan Van Oosten Schulz De Korte Advocaten. Hij is werkzaam in de commune strafpraktijk en behandelt zaken op het gebied van het financieel-economisch strafrecht. De cliƫnten die Tom bijstaat zijn particulieren, militairen en ondernemingen en hun bestuurders in financieel-economische (grensoverschrijdende) strafzaken.

Tom spreekt Nederlands, Duits, Engels, Frans en Luxemburgs.

Expertise

  • Commuun strafrecht
  • Financieel-economisch strafrecht
  • Milieustrafrecht
  • Militair straf- en tuchtrecht
  • Verkeersstrafrecht
  • Uit- en overleveringsprocedures

Contactgegevens

/ 020 - 60 60 680
kneepkens@vosdk.nl


< terug naar overzicht